banner488

MHP Heyeti, EYSİM ve Galericiler Sitesi’ni ziyaret etti

MHP Heyeti, EYSİM ve Galericiler Sitesi’ni ziyaret etti
banner496

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ve beraberindeki heyet, EYSİM Madencilik ve Çine Galericiler Sitesi’ni ziyaret ederek, esnafla görüştü. Alıcık, sorun ve çözüm önerilerinin takipçisi olacaklarını söyledi.

Aydın ve Çine MHP heyeti ilçede bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Heyet önce EYSİM Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir’i ziyaret etti. Daha sonra 7 ay önce açılışı gerçekleşen Çine Galericiler Sitesi Başkanı Mehmet Kocabıyık ve galericiler sitesindeki esnafı ile görüşen MHP’liler, sorunları dinledi.

“Kapımız Açık”

Alıcık, yaptığı açıklamada, “Çineli hemşerilerimizle birlikte olmaktan, ilgilerinden ve sohbetlerinden güç aldık. Çine için ben de bir şeyler yapmak istiyorum diyen herkese kapımız açıktır. Çiftçimizin, üreticimizin, esnaf ve sanatkâr kardeşlerimizin yanındayız, dertlerinin, sıkıntılarının ve çözüm önerilerinin takipçisi olacağız. Kapılarını, gönüllerini bize açan hemşerilerime teşekkür ederim” dedi.

Ziyarete MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP İl Başkan Yardımcısı Gürşat Kale ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, MHP Çine İlçe Başkan Yardımcısı Nusret Özkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile Çine Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Murat Çalışkan, partililer katıldı.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2022, 10:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472