banner488

MHP Çine İlçe Başkanlığı, Şehit ailelerini ziyaret etti

MHP Çine İlçe Başkanlığı, Şehit ailelerini ziyaret etti
banner496

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çine İlçe Başkanlığı, 18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla Çine’de şehit ailelerini ziyaret etti.

MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, Başkan Yardımcısı Selami Özdemir, MHP Kadın Kolları Başkanı Serap Çelikkan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret bulunarak şehitleri dualarla yad etti. Aileler, maneviyatta şehit aileleri için çok büyük anlam taşıyan Şehitler Haftası'nda kendilerini yalnız bırakılmayan Başkan Oluç’a, Başkan Çelikkan’a ve yönetimin kurulu üyelerine teşekkür etti.

MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, "Bizler Türk Milliyetçileri olarak Kurtuluş Savaşı'ndan bugüne kadar şehitlerimize, gazilerimize ve şehit yakınlarımıza nasıl sahip çıktıysak, bundan sonra da bu toprak için, bu bayrak için şehit düşen Mehmetçiklere, gazilerimize ve şehit yakınlarına sahip çıkmaya devam edeceğiz. 14-20 Nisan Şehitler haftası nedeniyle ilçemizdeki Akçaova Mahallesi şehidimiz Özcan Mahlec, Umurköy Mahallesi şehidimiz Muttalip Adıgüzel, Kargı Mahallesi şehidimiz Nuri Otan, Kabataş Mahallesi şehidimiz Sebahattin Ayana, Sarıoğlu Mahallesi şehidimiz Sedat Taşan, Evciler Mahallesi şehidimiz Hidayet Kocaayak, Yeşilköy Mahallesi şehidimiz Cengiz Uyar'ın ailelerine ziyarette bulunduk. Yönetim kurulu üyemiz emekli imam Recep Akgül şehitlerimiz için Yasin’i şerif okudu. Şehitlerimizden Allah razı olsun, mekanları cennet olsun" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2021, 20:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472