banner488

Metin Yavuz'dan Kamuoyuna Açıklama‏

Metin Yavuz'dan Kamuoyuna Açıklama‏
banner269
Allah’a çok şükür sıkıntılı birkaç günün ardından adalete güvenmekte haklı olduğumuzu gördük.

Eğer, kardeşimin bu yapıyla bağı olsaydı cezasını çekmesi için herkesten önce en yüksek sesle ben bağırırdım. Çünkü kardeşim de olsa vatana ihanet eden bu yapının içinde olmayı sürdüren kim olursa olsun bedelini ödemesi gerektiğini düşünürüm. Eğer vatanımız yoksa; varlığımızın, birliğimizin ve kardeşliğimizin de bir anlamı yoktur.

Kardeşim Çetin Yavuz bildiğiniz gibi malum soruşturma kapsamında ifadeye davet edilmiş ve kısa süreli bekleyişimizin ardından serbest kalmıştır. Bu süreçte bizleri arayan, dualarını ve desteğini esirgemeyen tüm dost akraba ve yakınlarımızdan Allah razı olsun. Süreç devam ederken yargıya müdahale olarak algılanmaması için sessiz kalmayı tercih etmiştik.

Tanıyanların bildiği gibi kardeşim Çetin Yavuz, naif, iyi niyetli, yumuşak kalpli ve sadece kendi işine gücüne bakan bir insandır. Dindar bir insan olduğu için, din kisvesini kullanan malum hainlerin ikna çabalarıyla üye olduğu ve bu hainlerin gerçek yüzünü anladığı 17-25 Aralık sonrası ayrıldığı bir dernek, malum soruşturma kapsamına alındığı için ifadesine başvurulmuştur. Ancak, adaletin terazisi Allah’a şükür artık hassas tartıyor. Hainler, hainlerin değirmenine su taşıyanlar, ihanete sevinenler, ihaneti görüp, bilip tepkisiz kalanlar, hesap verme sırası er ya da geç hepinize gelecek. O gün geldiğinde masumlara çamur atmak, dikkat dağıtmak için ilgisi olmayanları bulaştırmak, suyu bulandırmak sizi kurtaramayacak. Ne kadar yüksekte olursanız olun kanunlar sizden üstündür. Adaletin terazisi hassas olduğu kadar kılıcı da keskindir.

Bu süreci fırsat bilip konu ve soruşturma şahsımla ilgili olmadığı halde ismimi, resmimi kullanarak itibarımı olumsuz etkilemeye çalışan haberler yapanlarla hukuk zemininde mücadele edeceğimin de bilinmesini isterim.

Tek Millet ,Tek Bayrak ,Tek Vatan,Tek Devlet İçin, Güçlü Ve Büyük Türkiye İçin, Aydın’ı Hak Ettiği Yere Ulaştırmak İçin Durmak Yok, Yola Devam, Mücadeleye Devam!

METİN YAVUZ

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472