banner488

Metin Uyar 3. Kez Başkan Seçildi

Metin Uyar 3. Kez Başkan Seçildi
banner496
Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan genel kurulunda mevcut Başkan Metin Uyar 3. kez seçildi.

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurul kongresini Çine Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirerek mevcut başkan Metin Uyar, bin 169 üyenin katılımı ile 705 evet oyuyla 3. Kez başkan seçildi. Burhan Cingöz 334, Tuncay Akgümüş 85 ve Hüseyin Aktaş ise 38 oy aldı.

Kongreye, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Yurtseven, sivil toplum kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, üyeler ve davetliler katıldı. Divan Başkanlığı’nı Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan yaptığı genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Kongrede gündem maddeleri okunup oylara sunularak kabul edildi. 4 adayın yarıştığı kurulda yapılan başkanlık seçiminde mevcut başkan Metin Uyar, Burhan Cingöz, Tuncay Akgümüş ve Hüseyin Aktaş seçim konuşmalarını yaparak üyelerden destek istendi. Adayların konuşmasından sonra seçime geçildi. Seçimde kurulan 3. sandıkta açılan oylar içerisinde bir zarfın içinden “ Esnafın arkasında durmayana oy yok, Belediye dahil” yazılı bir pusula seçim salonunu güldürdü.

İkinci olan rakibine 371 oy fark atarak 3.  kez başkan seçilen Metin Uyar, esnafın her zaman yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi. Rakipleri olan başkan adayları ve yönetim kurulu adaylarına teşekkürlerini iletirken Başkan Uyar, "Biz esnaflar hepimiz biriz. Birlik içerisinde olmaya devam edeceğiz" dedi. Başkan Uyar'ı ilk tebrik eden yine başkan adayları oldu. Başkan Metin Uyar ve yeni yönetimi Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda baklava ile zaferlerini kutladılar.

Yeni Yönetim Kurulu

Metin Uyar Başkanlığındaki, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası yeni yönetim şu isimlerden oluşmakta; Tuğrul Tosun, Eyüp Kuş, Akif Çakan, Salih Özay, Hasan Yıldız, Haluk Özer, Yalçın Salcı, Levent Bağdatlı.

Yedek Üyeler; Mutlu Aktaş, Cafer Yetiş, Gökhan Gülsever, Muharrem Akdeniz, Mustafa Arpat, İsa Yasak, Mehmet Akdağ, Kadir Subaşı, İhsan Aşkın.

Denetim Kurulu Üyeleri; İbrahim Tokgöz, Osman Sever, Gökhan Özpala.

Yedek Üyeler; Pelin Yörük, Fevzi Çopur, Barış Türkel.


















Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2018, 21:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472