banner488

Merkez Kuran Kursları Mezuniyet Töreni

Çine İlçe Müftülüğü tarafından Merkez Kur’an Kursu mezuniyet töreni düzenlendi

Merkez Kuran Kursları Mezuniyet Töreni
banner496
Çine Belediye Kültür Merkezinde  Çine İlçe Müftülüğüne bağlı Kur’an Kurslarının hazırlamış olduğu programda Kur’an kursu öğrencilerine kurs bitirme belgeleri verildi.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlandı. Kursiyerler tarafından Kuran-ı Kerim ve ilahiler okundu. Yoğun katılımın gözlendiği programda İlçe Müftüsüz Feyyaz İdin Kur’an Kurslarının önemini anlatan bir konuşma yaptı. Konuşmasının sonunda 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı içerisinde emeği geçen Kur’an Kursu öğreticilerimize, Kuran-ı Kerimi öğrenmek için kursa katılan tüm kursiyerlere ve Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma(18 yaş altı ve üstü), Dini Bilgiler ve Kırk Hadis yarışmalarında Çine’de birinci olup Aydın İl Müftülüğünde de ilk üçe giren kursiyerlere teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Törende, 18 yaş altı Kuran-ı Kerimi Güzel Okumada dereceye giren Muzaffer Ayanoğlu Kuran Kursu öğrencisi İkbal Balcı ve 18 yaş üstü Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma ve Kırk Hadis yarışmasında dereceye giren aynı kurs öğrencisi Nermin Kaya’ya programa misafir olarak katılan Aydın İl Müftüsü Ömer Kocaoğul’un eşi tarafından çeyrek altın ve hadis kitabı, Dini Bilgiler yarışmasında dereceye giren Erol Yörük Kuran Kursu öğrencisi Nazan Yıldırım’a çeyrek altın İlçe Müftüsü Feyyaz İdin’in eşi tarafından verildi. Program, İlçe Müftüsü eşi tarafından yapılan dua ve kursiyerlerin belgelerinin takdimi ile sona erdi.









Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472