banner488

Mehmet Yavuz'dan, 23 Nisan mesajı

Milliyeçti Hareket Partisi Çine İlçe Başkanı Mehmet Yavuz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Mehmet Yavuz'dan, 23 Nisan mesajı
banner269

Milliyeçti Hareket Partisi Çine İlçe Teşkilatı Adına Başkan Mehmet Yavuz, Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurulduğu 23 Nisan gününün Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak armağan edişinin üzerinden tam 95 yıl geçtiğini hatırlattı.

Yavuz, “Unutulmasın ki Milli Bayram törenleri milleti millet yapan değerleri yaşatılması, aidiyet duygularının nesillerden nesillere aktarılması için çok önemlidir.

Ancak bugün ülkemizi idare edenlerin zihniyetinden dolayı milli bayramlarımızın zoraki ve laf olsun diye adeta kuşa döndürülen törenlerle kutlandığı bir dönemden geçmekteyiz.

Bu zihniyet sahiplerinin yüce TÜRK Milletince tasfiye edildiği, milleti millet yapan değerlerin güçlendirildiği, milli bayramlarımızın manasına ve önemine layık bir şekilde kutlandığı TÜRKİYE, en büyük özlemimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı anısına büyük önder ATATÜRK’ün çocuklarımıza armağan ettiği Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 95. Yıl dönümünü bu dünya bahisol var oldukça daim olması dileklerimle kutluyorum” dedi.


Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2015, 12:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472