banner488

Marmara Koleji, 8 Mart Kadınlar Gününe Özel Program

Marmara Koleji, 8 Mart Kadınlar Gününe  Özel Program
banner496
Çine Marmara Koleji tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel düzenlenen gecede kadınlar yerel sanatçı İsmail ile buluştu.

Çine Marmara Koleji tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel Kervan Köfte Evi'nde gerçekleştirilen gecede yerel sanatçı İsmail sahne alarak kadınlar, doyasıya eğlendi.

Türk kadını “yerlerde sürünmeye değil, omuzlar üstünde yükselmeye” layıktır diyen Çine Marmara Kolej sahibi Şenol Usta, “Tarih boyunca Türk kadını hayatın her safhasında erkeklerin yanında her türlü sorumlulukları paylaşmış, özellikle Kurtuluş Savaşı’nda, mücadelenin her döneminde bu kutsal savaşa destek vermiştir. Kurtuluş savaşında düşman işgaline karşı ülkesini, canını ortaya koyarak koruyan, cepheye top ve mermi yetiştiren Anadolu kadını, adını dünya tarihine kahramanlığıyla, cesareti ile, fedakarlığıyla yazdırmıştır. Atatürk “Dünyada hiçbir milletin kadını, ’Ben Anadolu kadınından daha fazla çalıştım, milletimi kurtuluş ve zafere götürmekte Anadolu kadını kadar himmet gösterdim’ diyemez” demek suretiyle kahraman kadınlarımızın değerini veciz bir şekilde ifade etmiş ve onları hak ettikleri şekilde onurlandırmıştır. ‘Cennet anaların ayakları altındadır’ diyen bir medeniyetten geliyor olmamız ile bugün kadına yöneltilen şiddete dair aldığımız üzücü haberler arasında kabul edilemez bir çelişki vardır. Türk kadını yerlerde sürünmeye değil, omuzlar üstünde yükselmeye layıktır. Çine Marmara Koleji ailesi olarak bütün kadınlarımızın dünya kadınlar günü kutlu olsun” dedi.



















Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2018, 18:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472