banner488

Kuşadası'nda Köprülü Kavşaklar Açıldı

Kuşadası'nda Köprülü Kavşaklar Açıldı
banner496
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Sabri Mumcu ve Kadınlar Denizi caddeleri üzerine yaptırılan Atatürk 1 ve Atatürk 2 köprülü kavşakları açıldı.

Köprülü kavşakların açılış törenine çok sayıda vatandaşla birlikte Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Didim Belediye Başkanı  Ahmet Deniz Atabay, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Bozdoğan Belediye Başkanı Salim Tümer Apaydın, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı katıldı.

Açılışta konuşan Kuşadası Belediye Başkanı Kayalı, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Kuşadası’na sunduğu hizmetlerden dolayı mutluluk duyduklarını  belirterek “Biz seçim çalışmalarımızdan bu yana Kuşadası ile Aydın arasında bir ayrım yapmıyoruz. Kuşadası’nın Aydın’la beraber büyüyeceğini söyledik. 27 aydır da bunu için çalışıyoruz. Bugün burada yapılan hizmet eleştirilere çok güzel bir cevap olacak. Biz Büyükşehir ve diğer belediyelerimizle birlikte Aydınlılara hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Kayalı’nın ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu ise Kuşadası halkına hizmetlerinin devam edeceğini belirterek “Bu projeyi gündeme getirdiğimizde muhalif seslerle karşılaştık, olumsuz eleştiriler aldık. Fakat bugün ne yapmak istediğimizi anladıklarını düşünüyorum. Her şeyden önce yol medeniyettir. Bugüne kadar sosyal belediyecilik anlayışından taviz vermedik vermeyeceğiz de. Kuşadası için planlanan işlerimizde yanımızda olan Belediye Başkanım Özer Kayalı’ya teşekkür ederim” dedi.



Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472