banner488

Korona Virüs Nedeniyle Çine’de Polis Haftası Buruk Kutlandı

Korona Virüs Nedeniyle Çine’de Polis Haftası Buruk Kutlandı
banner496

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. Yıl dönümü Çine’de virüs tedbirlerinin etkisiyle buruk kutlandı.

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. Yıl dönümü, Çine İlçe Emniyet Müdürü İsmet Şimşek, İlçe Emniyet Komiseri Uğur Kuş, İlçe Emniyet Karakol Komiser Yardımcısı Hayrettin Baturay, İlçe Emniyet polis memurları ve memurların katıldığı tören Yeni Hükümet Konağı önünde düzenlendi. İlçe Emniyet Müdürü İsmet Şimşek Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla son erdi. Törene katılanların Maske takması ve Sosyal mesafeye uyması dikkat çekti.

Kaymakam Erdoğan Polis Haftası Kutladı

Çine İlçe Kaymakamı Turan Erdoğan, Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümü dolaysıyla İlçe Emniyet Müdür İsmet Şimşek’i makamında ziyaret etti. Kaymakamlık tarafından hazırlanan Türk Polis Teşkilatına Yıl dönümü pastasını Kaymakam Erdoğan ve Çine İlçe Emniyet Müdürü Şimşek kesti. Kesilen pasta Emniyet Teşkilatı personeline ikram edildi

Polis haftası münasebetiyle gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam Turan Erdoğan; "Aziz milletimizin huzur ve güvenliğini emanet ettiğimiz, Türk Polis Teşkilatımızın 176. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Kurulduğu günden bu yana üstlendiği tüm görevlerde bizleri gururlandıran, büyük fedakarlık, cesaret ve kahramanlıklarla hizmet veren emniyet teşkilatımız, 176 yıllık bilgi ve tecrübesiyle hizmet kalitesini her geçen gün artırmaktadır. Aziz milletimiz için canı pahasına görev yapan Türk Polis Teşkilatı'nın bundan sonra da halkımızın güven ve sevgisinden güç alarak, yüksek vazife şuuruyla çalışmalarını sürdüreceğine inanıyor; Polis Teşkilatımızı ileriye taşıyacak her adımın destekçisi olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2021, 20:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472