banner488

Kısıtlamada, Çine Birlik Minibüs seferleri

Kısıtlamada, Çine Birlik Minibüs seferleri
banner496

Çine Şoförler Odası Başkanı Bircan Öter, tam kapanma uygulamasında Çine Birlik Minibüslerinin çalışma günlerini ve saatlerini açıkladı. Birlik Minibüsleri kısıtlamada mesai yaparak, saat başı çalışmaya devam edecek.

Vatandaşları uyaran Çine Şoförler Odası Başkanı Bircan Öter, kısıtlamalarda geçerli koşullar içinde Çine – Aydın seferlerinin devam edeceğine belirtti. Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında 29 Nisan Perşembe yani bugünden itibaren saat 19.00'dan, 17 Mayıs Pazartesi saat 05.00'a kadar tam kapanma uygulanacak.

Tam kapanma uygulamasında Çine Birlik Minibüslerinin her saat başı kalkacağını ifade eden Çine Şoförler Odası Başkanı Bircan Öter, “Çine’den Aydın’a sabah saat 08.00, son minibüs akşamüzeri saat 05.00’de, Aydın’dan Çine’ye ise sabah saat 09.00’dan akşamüzeri saat 18.00’de olmak üzere her saat başı minibüslerimiz hizmet vermeye devam edecektir. Ayrıca 1 ve 2 Mayıs tarihleri arası minibüs seferleri olmayacaktır. Vatandaşlarımız ilgili zorunlu hali bulunanlar kurumdan izin belgesi ve çalışmakta olanlar için ise işletmelerinden çalışma belgesi olmaları şartı ile yolculuk yapabilecekler” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Sağlık çalışanı
Sağlık çalışanı - 3 yıl Önce

Ardından cineye mesaiye gelen arkadaşlar saat 10.00 dami gelecek

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472