banner488

Kıbrıs Caddesi açıldı

Kıbrıs Caddesi açıldı
banner496
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapım çalışmaları nedeniyle yaklaşık 45 gün trafiğe kapatılan Kıbrıs Caddesi, yenilenmesinin ardından açılış töreni yapıldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından açılış törenine Büyükşehir Belediyesi çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

“Kaldırım Taşının Rengine Esnaf Karar Verdi”

Temmuz başında trafiğe açılan Kıbrıs Caddesi'nin, tekrar trafiğe kapatılmasıyla yapılan törende konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, caddedeki düzenleme çalışmaları esnasında esnafın çalışmaları sabırla takip ettiğini belirtti. Çerçioğlu, "Esnafın göstermiş olduğu sabırdan dolayı teşekkür ediyorum. Biliyorum çok şiddetli yağmur yağdığı zaman bazı dükkanlarınıza su basıyordu. 30 yıl yetecek şekilde caddenin altyapısını yeniledik. Üstüne de asfalt döktük. Kaldırımların yenilenmesiyle ilgili bir gün elime proje geldi. Ben de değişik renklerde kaldırım taşları getirttim. Esnafımıza hangi renkleri isterseniz diye sorduk. Onlar da pembeyi tercih etti ve kaldırımları esnafın beğendiği renkte döşedik. Amacımız bu caddeyi güzelleştirmek ve esnafımızın işlerinin artışını sağlamak daha yaşanılabilir bir Aydın yaratmak" dedi.

“Bu destekle 24 saat çalışırım”

Cadde esnafının talebi üzerine caddenin girişine çiçek koyduklarının altını çizen Çerçioğlu, "Esnafımız caddeyi daha güzel hale getirmek için toplantı yaparak proje çizmişler. Benim de çok hoşuma gitti. Park Bahçeler Şube Müdürümüz ile toplantı yaptık. Yine sizin istediğiniz şekilde de çiçekleri bu sokağa yerleştirdik. Gerçekten o kadar mutlu olduk ki esnafımızın kendi caddesine sahip çıkması, bizlere destek vermesi çok güzel oldu. Beni çok mutlu etti. Bu destekle ben 18 saat değil, 24 saat çalışırım. Sizinle böyle iletişim kurmak çok hoşuma gitti" şeklinde konuştu.



Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472