banner488

Kaymakam Demir, şehit ve gazi yakınlarını unutmadı

Çine İlçe Kaymakamı Özkan Demir, 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle Çineli şehit yakınları, Çineli gaziler ve aileleri ile Çine Belediye Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Kaymakam Demir, şehit ve gazi yakınlarını unutmadı
banner496
Davet edilen Çineli şehit yakınları, Çineli gaziler ve ailelerini kapı girişinde karşılayan Kaymakam Demir, davetlilerinin hallerini hatırlarını sormayı da ihmal etmedi.

Çine Belediye Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Garnizon Komutanı Yüzbaşı Cemalettin Giden, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Cumhuriyet Savcısı Bekir Sel, Çine İlçe Emniyet Müdürü Ali ihsan Özçelik, Askerlik Şubesi Daire Başkanı Cumali Nacak, sivil toplum kuruluş temsilcileri, daire amirleri, Çineli şehit yakını aileler, Çineli gaziler ve aileleri katıldı.

Düzenlenen yemekte duygu yüklü bir konuşma yapan Çine Kaymakamı Özkan Demir, “Gerçekten cennet bir yurda sahibiz. Aynı zamanda çok zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu coğrafyanın geçirdiği terör başta olmak üzere türlü belalarda da mücadele etmekteyiz. Bu mücadelelerde şehitlerimiz ve gazilerimiz oldu. Şehitlerimiz gözlerini kırpmadan vatanları için canlarını feda ettiler, gazilerimiz de vatanları için gözlerini kırpmadan canlarını tehlikeye attılar. Tüm şehitlerimize ve ebediyete intikal eden gazilerimize Allah’tan rahmet diliyoruz, Ruhları şad olsun. Bugün burada bulunan gazilerimize de minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Bu anlamlı gün vesilesi ile başta Ulu Önder Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını da saygıyla anıyoruz. Devletimiz daima şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin her zaman yanındadır. Bizler de Çine Kaymakamlığı olarak tüm kurumlarımız, Sivil Toplum Kuruluşları ve Belediye ile birlikte yanınızdayız.” ifadelerini kullandı.

Yenilen yemeğin ardından Çine İlçe Müftüsü Feyyaz İdin, ebediyete intikal eden şehitler ve gaziler ile vatanın ve milletin selameti için dua okudu. 






Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2014, 21:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472