banner488

Karpuzlu Şoförler Odası Başkanı Kurtuluş Güven Tazeledi

Karpuzlu Şoförler Odası Başkanı Kurtuluş Güven Tazeledi
banner496
Karpuzlu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı'nın seçimli Olağan Genel Kurulu yapıldı. Seçimlerinde Mevcut Başkan Hüseyin Kurtuluş, tek aday oldu

Karpuzlu Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleşen Karpuzlu Şoförler Odası Olağan Genel Kurulu seçiminde mevcut Başkan Hüseyin Kurtuluş tekrar seçilerek güven tazeledi. 136 üyesi bulunan Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimlerine 64 kişi oy kullandı. Karpuzlu Şoförler Odası Olağan Genel Kurulu, divan kurulunun oluşturulması ile başladı. Genel Kurul’un divan başkanlığını Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan yaparken, divan başkan yardımcısı Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Sekreteri Mustafa Çağlayan, heyet üyeleri de Lütfiye Arıcan, Mustafa Çay ve Gürcan Vizi’den oluştu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından faaliyet raporu, denetim raporu, bütçe okundu. Raporların ibra edilmesinin ardından Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, mevcut Başkan Hüseyin Kurtuluş ‘un mücadele vererek odayı yürütmeye çalıştığını belirterek, “Sizleri tebrik ediyorum küçük bir yerde buradaki üyelerimize hizmet vermek için mücadele ediyorsunuz. Bizler birlik ve yönetim olarak 7/24 sonuna kadar arkandayız” dedi.

Kongreye, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Sekreteri Mustafa Çağlayan, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Akif Aydoğdu, Karpuzlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Musa Kaçan, Karpuzlu Ziraat Odası Başkanı Hasan Aydoğdu, Karpuzlu Organik Zeytin Üreticileri Birliği Başkanı Cavit Yetiştirici,  Aydın Demirciler Odası Başkanı Muhammet Ali Künkçü ve üyeler katıldı.

Karpuzlu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Kurtuluş, kendisini destekleyenlere ve genel kurula katılan herkese teşekkür ederek, "Odamızı tüm imkanlarımızı kullanarak her yerde şoför esnafımızı temsil ettik. Şoför esnafı arkadaşlarım bana ve ekibime güven duydunuz, inandınız. Biz de güveninizi boşa çıkarmayacağız” dedi.

Yönetim Kurulu

Genel kurul sonunda yeniden başkanlığa seçilen Hüseyin Kurtuluş’un yönetiminde şu isimler yer adı; Bahri Akkuş, Mümtaz Kocaoluk, Rafet Türk, İsa Çoban, Mehmet Özdemir, İlyas Öznar.

Yedek üyeler; Alparslan Borman, İsa Ateş, Mustafa Çay, Mustafa Akkurt, Ali Özbay, Üzeyir Coşkun, Hasan Avcı.

Denetim kurulu asil üyeler; Ali Atilla, Erhan Çoban, Okan Sevker.

Yedek üyeler; Aytekin Akgündüz, Mustafa Karataş, Yunus Kaya.



















Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472