banner480

Karpuzlu Esnafı Yine Musa Kaçan Dedi

Karpuzlu Esnafı Yine Musa Kaçan Dedi
banner269
Karpuzlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimli genel kurulu Karpuzlu Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Seçimde mevcut Başkan Musa Kaçan yeniden Karpuzlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına seçildi.

Karpuzlu’da 340 üyesi bulunan Karpuzlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası gerçekleşen kongrede mevcut başkan Musa Kaçan tek liste ile yeniden başkan seçildi. Aydın- Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kredi Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, Aydın Demirciler Odası Başkanı Muhammet Ali Künkçü, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Akif Aydoğdu ve AK Parti önceki dönem başkan Süleyman Taner Çakar, Karpuzlu Ziraat Odası Başkanı Hasan Aydoğdu, Karpuzlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüseyin Kurtuluş, Ziraat Bankası Karpuzlu Şube Müdürü Vasfi Demir, Sulama Birliği Başkanı Hulusi Ayalan ve üyeler katıldı.

Genel kurul, açılış ve divan kurulunun oluşturulması ile başladı. Genel Kurul’un divan başkanlığını Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan yaparken, divan başkan yardımcısı Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Sekreteri Mustafa Çağlayan, heyet üyeleri de Yasemin Eren, Bahtiyar Bal ve Ahmet Çayalan’dan oluştu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından faaliyet raporu, denetim raporu, bütçe okundu. Raporların ibra edilmesinin ardından dilek ve temenniler kısmında Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan ve Karpuzlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası mevcut Başkan Musa Kaçan birer konuşma yaptı. Yapılan konuşmalar sonrası esnaflar sandığa gitti. Kurulda bulunan protokol  Esnaf Odası üyelerine plaket takdim etti.

“Kongreler Bayramımız”

Bizim kongreler bayramımız diyen Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, “44 genel kurulumuzu burada gerçekleştiriyoruz. Birliğimize bağlı 82 odamız var. Bizler bu genel kurullara bayram diyoruz. Burada 340 üyemiz var 171 üyemiz imzayı atarak salondan ayrıldı. Tabi bu kolay değil, zeytin hasat zamanı her kesin işi gücü var. Ama bana göre 4 yılda yapılan genel kurullara sahip çıkılmasında fayda var. Burada raporlar okunacak, başkanımız çıkıp açıklama yapacak. Ama bizlerde bir adam sendecilik var gidiyor. Kongremize katılan üye sayımız 200 altına düşmemesi lazım. Bayramımızı hep birlikte kutlamalıyız. Bazı yerlerde rakip çıkmayınca kalabalık olmuyor. Tabi aday niye çıkmaz çalışılan yerde başkanlar özverili çalışıyorsa karşısına aday çıkmıyor. Genel kurulumuz hepimize hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

“Alnımızın Akıyla Çalışmaya Devam”

Karpuzlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Musa Kaçan, “Esnafımız için Allah sağlık, sıhhat verdiği sürece elimizden gelen bütün çabalarımızla çalışıyoruz. Bundan sonrada esnafımızın yanında olamaya devam edeceğiz. Yaptığımız işlerde, vatandaşımızı ve müşterimizi memnun etmek çok önemli, bu memnuniyeti de hep beraber alnımızın akıyla devam ettireceğiz inşallah. Kongremize gelen başkanlarımıza ve siz üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ederim. Genel Kurulumuz ilçemize, odamıza  ve esnafımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Karpuzlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu

Musa Kaçan’ın tekrar başkan seçildiği Karpuzlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yönetiminde; Nizamettin Aygül, Zeki Erçetin, Muharrem Karaca, Durmuş Deveci, Tuncer Erten, Mehmet Çam.

Yedek Üyeler; Murat Erkuş, Murat Öztürk, İmdat Gülsen, Cihan Can, İbrahim Akyıldız, Ramazan Aktürk, Engin Açıkgöz.

Denetim Kurulu asil üyeleri; Mehmet Çatal, Fuat İri, Tamer Yiğit.

Yedek Üyeler; Şener Şenyüz, Fatih Özkan, Musa Tağa.




























Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2018, 19:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472