banner488

Karabulut koronavirüsü yendi

Karabulut koronavirüsü yendi
banner269

Koronavirüs testi pozitif çıkan ve bir süre ev karantinasında bulunarak tedavi olan Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, koronavirüsü yenerek görevine yeniden başladı.  

Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut koronavirüsü yendi. Bir komşusuna yapılan koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından Karabulut'a yapılan testte pozitif çıktı. Evde 14 gün boyunca izole edilen Karabulut iyileşerek belediye başkan yardımcılığı görevine yeniden başladı. 

Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, "Durumum çok iyi. Çok şükür sağlığım yerinde ve görevime kaldığım yerden devam etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Karantina sürecinde arayıp hal ve hatrımı soran, derdim ile dertlenen herkese çok teşekkür ederim. Çok dikkatli olalım. Maske ve mesafe kurallarına uyalım" dedi. 

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "Kardeşimizin sağlığına kavuşarak göreve yeniden başlaması bizleri çok mutlu etti. Kendisine geçmiş olsun diliyorum. Kaldığımız yerden hep birlikte ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472