banner480

Kamyonetçiler Tek Çatı Altında Toplandı

Kamyonetçiler Tek Çatı Altında Toplandı
banner269

Çine’de faaliyet gösteren Merkez Kamyonetçiler Birliği ve Sanayi Kamyonetçiler Birliği birleşme kararı aldı.

Çine’de Kamyonetçiler olarak faaliyet gösteren Merkez Kamyonetçiler Birliği ve Çine Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren Sanayi Kamyonetçiler Durağı aynı çatı altında birleşme kararı aldı. Birlikler, faaliyetlerini Merkez Kamyonetçiler Birliği çatısı altında çalışmalarını sürdüreceklerini belirtiler. Çine Merkez Kamyonetçiler Birliği birleşen kamyonetçiler, alınan bu karar ile bağlı bulundukları Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığınca ortak bir çalışma yürüterek ilçe hususi kamyonetleri ile taşımacılık faaliyetinde bulunan korsan taşımacılar ile etkili mücadele içerisinde olacaklarını ifade ettiler. Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, ilçede denetim görevi yapan jandarma, trafik ve maliye denetim elemanları ile koordineli olarak denetimlerin yapılmasının sağlanması için gerekli müracaatlarının yapılarak denetimlerin sıklaştırılması konusunda etkin mücadele edeceklerini belirti.

Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, Bu birleşmeden dolayı kamyonetçi esnafının ayakta durabilmesi için vatandaşlarımız yükünü , malları, canlı hayvanlarının taşınması hususunda güvenilir ve işinin ehli esnaflarımıza emanet etmeleri önemle rica ederiz. Kayıt dışı korsan taşımacılık yapan kamyonetçilerle yapılan taşımacılığın can ve mal güvenliği konusunda herhangi bir mağduriyet yaşamamaları konusunda kayıtlı esnafımızı tercih etmelerini rica ederiz” şeklinde konuştu.

Çine’de Sanayi Sitesi Durağında faaliyet gösteren Onur Candan ise, “Öncelikle Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanımız Bircan Öter’e bizleri aynı çatı altında tek yumruk haline getirdiği için çok teşekkür ederiz. Kayıtlı nakliyeci esnaflar olarak gerek firmalar ile gerek vatandaşın mallarının taşınması hususunda biz işin ehli kişilere yaptırmaları halinde hiç bir sorun ile karşılaşmayacakları hususunu önemle bildiririz. Bizler Çine Şoförler Odası üyeleri olarak işimizi en güzel şekilde yapmak için canla başla mücadele ediyoruz “ dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472