banner488

Kahraman Mahallesi’nde içme su boruları yenileniyor

Kahraman Mahallesi’nde içme su boruları yenileniyor
banner496

Kahraman Mahallesi’nde, 45 yıllık yeraltı içme su boruların tamamı Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ ekipleri tarafından değiştiriliyor.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatlarıyla Çine Kahraman Mahallesi’nde başlayan alt ve üst yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. ASKİ Ekipleri Kahraman Mahallesi’nde 45 yıllık eski yeraltı su borularını ve hat abone bağlantılarıyla birlikte yeniliyor. İçme suyu boru hattı değişimi tamamlandıktan sonra mahallenin ana yolları sıcak asfalt çalışmaları yapılacak.

“Başta başkanlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kahraman Mahallesi’nde halkın daha kaliteli bir yaşam sürmesi için gerekli çalışmalarına belirli program dahilinde ara vermeden devam ettiğini belirten Kahraman Mahalle Muhtarı Taner İçöz konuşmasına Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ederek başladı. İçöz, “Aydın Büyükşehir Belediye tarafından 45 yıllık eski yeraltı su hattımız yenileniyor. Arkasından artezyen ve pompamız çakılacak. Mahallemizin ana hattı bin 680 metre uzunluğunda içme suyu şebekesi ve hat abone bağlantılarıyla birlikte yenilenecek. Yeni nesil boru ve yapıştırmalı döşenen boru uzun ömürlü. Mahallemizde üç tane eski hat vardı onlar iptal olacak ve tek hat üzerinden su ihtiyacımız giderilecek. Mahallemizde içme suyu hattı çalışmaları bitiminde ana yollarımızda sıcak asfalt çalışmaları başlayacak. Hem suyumuz hem ulaşımımızda sorunlarımız kalmayacak. Mahallem azalarım ile birlikte, mahalle halkım adına Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na, Çine Belediye Başkanımız Salih Dinçer’e, ASKİ daire başkanımıza, Büyüşehir Fen işleri daire başkanımıza, tüm amirlerimize ve belediye çalışanlarımıza manevi olarak sonsuz teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2021, 11:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mehmet Doğan
Mehmet Doğan - 3 yıl Önce

Emeğinize yüreğinize sağlık aĺlah razı olsun

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472