banner488

Kadınlar Gününde Çineli Kadın Şoföre Plaket

Kadınlar Gününde Çineli Kadın Şoföre Plaket
banner496

Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde oda bünyesine kayıtlı olan kadın şoför Fatma Demircan’a plaket takdim etti.

Başkanı Bircan Öter ve yönetim kurulu üyeleri, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde oda bünyesine kayıtlı olan kadın şoför Fatma Demircan’a plaket takdim ederek, tüm kadıların gününü kutladı. Başkan Öter, pandemi sürecinin devam ettiği göz önünde bulundurarak oda üyelerine tümüne maske dağıtmaya başladı. Fatma Demircan, Başkanı Bircan Öter ve yönetim kurulu üyelerine bu anlamlı hediye için teşekkür etti.

Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası binasındaki plaket töreninde, Başkan Bircan Öter, “Emekleri bitmek bilmez, gayretleri pozitif, enerjileri ve sevgi dolu yürekleri ile hayatımıza anlamlandıran kadınlarımızın hak ettikleri güzellikte bir yaşam sürmelerini diliyorum. Tüm Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum. Bugün burada kadınlar günü dolayısıyla plaket sunmak için toplandık. Üyemiz Fatma Demircan, faal olarak bu kutsal mesleği yapmaktadır. Bu mesleği hakkı ile yaptığından dolayı biz oda olarak gurur duymaktayız. Bu vesile ile kendisine kazasız belasız bir meslek hayatı dileriz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472