banner488

Kaçan; “Hiç kimseye ayrımcılık yapmayacağız!..”

Karpuzlu Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın 16 Mart’ta yapılan Olağan Genel Kurulu’nda aldığı 171 oy ile başkan seçilen Musa Kaçan, önemli açıklamalarda bulundu.

Kaçan; “Hiç kimseye ayrımcılık yapmayacağız!..”
banner496

16 Mart’ta Belediye Düğün salonunda gerçekleşen ve 3 adayın yarıştığı Genel Kurul Toplantısında 294 üyeden aldığı 171 oy ile başkan seçilen Musa Kaçan,  “Üyelerimizin bize gösterdiği teveccüh ve destekten dolayı tüm esnaflarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Esnaf arkadaşlarımızın sorunlarına çok yakından ilgileneceğimizin altını çiziyoruz. Sorunları hep birlikte öncelikle yönetim kurulu üyelerimizle istişarelerimiz sonucunda en kısa sürede çözüme kavuşturacağız.” dedi.

“Sorunları çözmek öncelikli görevimizdir”

Yerel yönetim seçimlerinden sonra Karpuzlu Sanayiisi’nin yeniden düzenlenmesi dahil olmak üzere gerekli çalışmaları hızlı ve aktif bir şekilde sürdürecek olduğunu vurgulayan Başkan Kaçan, “Esnaf arkadaşlarımızın sorunlarını çözmek öncelikli görevimizdir. Biz ayrıca esnaflarımızın yeniliklerden yana bilgi teknolojisinden en iyi şekilde istifade etmeleri için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Esnaflarımıza yönelik olarak gerçekleşen seminer ve fuarlara katılmalarını destekleyerek teşvik edeceğiz. Karpuzlulu esnaflarımızın aydınlanması ve bilgi teknolojisinden yararlanmalarını sağlayacağız. Elimizden geldiğince yeni yönetimimizle birlikte hiç kimseye ayrımcılık yapmadan gerekli hizmetimizi var gücümüzle sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Esnafların sicil affı ve bankalardaki kırmızı kalemden ötürü kredi engellemelerinin de aşılması gerektiğinin altını çizen Kaçan, “Kayıt dışı çalışan kişilerle mücadele ederek vergisini ödeyen esnafımızın haklarını koruyacağız.. Bağkur primlerinin aşağı çekilmesi için üst düzey yöneticilerle irtibat kuracağız.” şeklinde açıklamada bulundu.

Öte yandan Musa Kaçan başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluşuyor;  Nizamettin Aygül, Durmuş Deveci, Kamil Çay, Muharrem Karaca, Fatih Saraç ve Zeki Erçetin. Denetim Kurulu; Mehmet Bozdoğan, Mehmet Çatal ve Serkan Vizil.


Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2014, 19:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472