banner488

İYİ Parti Bozkurt; Sütler Elde Kaldı, Çiftçi Perişan

İYİ Parti Bozkurt; Sütler Elde Kaldı, Çiftçi Perişan
banner269

Çine İYİ Parti Teşkilat Başkanı Erkan Bozkurt, tam kapanma döneminde gerekli önlemler alınmadığı için mağdur olan küçük süt üreticilerinin, bayramda da sütlerin toplanmayacağı haberi ile çaresiz duruma düştüğünü söyledi.

Çine İYİ Parti Teşkilat Başkanı Erkan Bozkurt ile İYİ Partili Çine Belediye Meclis Üyesi Semra Eroğlu, sütlerin toplanmaması nedeniyle mağdur olan üreticilerden sütleri alarak ihtiyacı olan vatandaşlara dağıttı.

Çaresiz kalan üreticini yanıda olduklarını bir kez daha gösteren Başkan Boçkurt, “17 gün tam kapanıyoruz diyerek esnafı, küçük işletmeciyi hiçbir destek vermeden sırtüstü bırakan partili Cumhurbaşkanı sistemi,18 yıldır ülkemizi yöneten AKP hükümeti Ramazan Bayramı dolayısıyla çiğ sütün üreticiden kaç gün alınmayacağı belli olmadığı için üreticimizi de sırt üstü bırakmıştır. Bugüne kadar her gün çiğ sütünü vermiş oldukları süt toplama merkezleride bu durumdan dolayı sütünü almayacağız deyince İYİ Parti Çine İlçe Teşkilatı olarak üreticimizin evinden sütünü alarak yetişebildiğimiz kadarıyla vatandaşımıza dağıttık. Milli servetimiz emeğimiz heba olmasın ziyan olmasın diye hayvancılık yapan çiftçilerimizi İYİ Parti olarak düşünmeye devam edeceğiz. Bizim oralarda derler ki: Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmazmış. Çiftçinin, üreticinin, köylünün zor zamanında yanında olmayanlar seçim zamanında hangi yüzle oy isteyecekler çok merak ediyorum. Gün ola harman ola İYİ Parti Çine İlçe Teşkilatı olarak Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlar, aziz Türk Milletine hayırlar getirmesini yüce Allahtan niyaz ederim”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472