banner488

İstiklal Marşının Kabulü Kutlandı, Milli Şair Akif Anıldı

İstiklal Marşının Kabulü Kutlandı, Milli Şair Akif Anıldı
banner496

Çine’de, İstiklal Marşı’nın kabulü 97. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü etkinlikleri kapsamında tören düzenlendi.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemi ilgili konuşmayı Mustafa Türkoğlu Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Engin Keskin yaptı. Konuşmanın ardından okul öğrencileri Mehmet Akif’ten bir anıyı canlandırdı, Bülbül Şiiri’nin hikayesi anlatılarak Bülbül Şiiri okundu. Öğrenciler Asım’ın Nesli isimli skeci sergilenerek Mustafa Türkoğlu Ortaokulu idareci, öğretmen, öğrenci ve tüm çalışan personelin hazırlamış olduğu video gösterisi sunuldu.

Okullar arası düzenlenen Mehmet Akif Ersoy konulu şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere armağanları ve plaketlerini Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Soydan Hekim tarafından verildi.

Düzenlenen etkinliğe Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Emniyet Müdürü Fevzi Yurtseven, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Soydan Hekim, Askerlik Şubesi Başkanı Kıdemli Başçavuş Cumali Nacak İlçe Milli Eğitim Müdürü Yeter Ortan, Çoşkun Akbay ve Yıldırım Demir, AK parti Çine İlçe Başkan vekili Nermin Dişçi, AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Özcan, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Cemal Çakır, AK Parti Aydın İl Yönetim Kurul Üyesi Mehmet Türkoğlu, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

































Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2018, 21:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472