banner480

İncirliova Şehitlerine Sahip Çıkarak Terörü Lanetledi

İncirliova Belediye Başkanlığı, Milliyetçi Hareket Partisi, İncirliova Tarihi Alperenler Mehteranı Sevme ve Yaşatma Derneği ile İncirliova Ülkü Ocakları öncülüğünde yüzlerce vatandaşın katılımıyla İncirliova'da "Şehide Saygı, Teröre Lanet" yürüyüşü düzenlendi.

İncirliova Şehitlerine Sahip Çıkarak Terörü Lanetledi
banner269
 Yürüyüş öncesi İncirliova Belediye Başkanlığı organizasyona katılan vatandaşlara Türk Bayrağı hediye etti. İncirliova Atatürk Meydanında Mevlüt okunmasıyla birlikte şehitlerimiz için yapılan duaların ardından Prof. Türkan Saylan Caddesi, Koçarlı Kavşağı, Şirin Evler Caddesi, Lozan Caddesi, Aykut Ozan Caddesi, Karakol Caddesi ile Hükümet Caddesi güzergahı boyunca sloganlar eşliğinde yürüyen yüzlerce vatandaş hep bir ağızdan terörü lanetledi.

Yürüyüşün ardından Atatürk Meydanında toplanan kalabalığa hitaben kısa bir konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi İncirliova İlçe Başkanı Ali Şahin; "Şahadete yürüyen yiğitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. İç ve dış güçler tarih boyunca Türk Milleti'nin birlik ve bütünlüğünü ortadan kaldıracak terör eylemlerine her zaman girişmiştir. Lakin bilinmelidir ki bu topraklar ecdadımız tarafından büyük bedeller ödenilerek, canla ve kanla alınmıştır. Hiç kimse unutmasın devletin bekası milletimizin varlığı için bizler de seve seve can vermeye her zaman hazırız" şeklinde konuştu.

Düzenlenen yürüyüşe İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Eski İl Genel Meclisi Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur, MHP Aydın Milletvekili Aday Adayı Fevzi Köse, MHP İncirliova İlçe Başkanı Ali Şahin, Ülkü Ocakları İncirliova Başkan Yardımcısı Burak Demirci, MHP'li İncirliova Belediye Meclis Üyeleri ile yüzlerce vatandaş katıldı.










Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2015, 01:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472