banner488

İlçe Müftülüğü Tarafından Dinç’e Teşekkür Belgesi

İlçe Müftülüğü Tarafından Dinç’e Teşekkür Belgesi
banner496

Çine İlçe Müftüsü Mustafa Türköz tarafından Lukoil Akaryakıt istasyonu sahibi Mehmet Emin Dinç’e teşekkür belgesi takdim edildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından alışveriş merkezleri, yol güzergahları, dinlenme tesisleri, otogar, havalimanı ve hastahanelerde bulunan mescitleri yaptıran kişi veya işletmelere "Teşekkür belgesi" verildi. Diyanet işleri başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Albayrak'ın imzasıyla gönderilen teşekkür belgesi Çine İlçe Müftüsü Mustafa Türköz tarafından Lukoil Akaryakıt istasyonu sahibi Mehmet Emin Dinç’e takdim edildi.

İlçe Müftüsü Mustafa Türköz, “Yol kenarlarında faaliyet gösteren, insanların ibadetlerini temiz ve nezih bir ortamda yapmalarını sağlayan sizin gibi kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. ‘Kim bir kardeşinin ihtiyacını giderirse Allah’ta kıyamet gününde onun sıkıntılarını giderir.’ Böyle mekanların artırılması hem bizi hem de rabbimizi memnun edecektir’’ dedi.

Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Albayrak imzasıyla gönderilen belgede; “Müminlerin kulluk bilinci ile bir araya geldiği cami ve mescitler kabenin yeryüzündeki birer şubesidir. Lukoil akaryakıt istasyonu mescidinin nezih bir şekilde ibadete hazır hale getirilmesindeki gayretleriniz, temizliğine ve bakımına gösterdiğiniz duyarlılık sebebiyle teşekkürlerimizi sunar, hayır ve hasenatınızın cenabı hak tarafından kabul edilmesini niyaz eder işlerinizde başarılar dileriz" ifadeleri yer aldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472