banner480

İlçe Emniyet Müdürü Görevine Başladı

İlçe Emniyet Müdürü Görevine Başladı
banner269

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan il içi atamalar kapsamında Çine İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan İsmet Şimşek, ilçedeki görevine başladı.

Çine Emniyet Müdürlüğü’nde 14 ay görev yapan Emniyet Müdürü Fevzi Yurtseven, Aydın İl Emniyet Müdürlüğünde yapılan il içi atamalar kapsamında Aydın Asayiş Şube Müdürlüğüne atanırken, Çine İlçe Emniyet Müdürlüğüne ise Aydın Toplum Destekli Polis Şube Müdürü İsmet Şimşek, görevlendirildi. 3. Sınıf Emniyet Müdürü İsmet Şimşek, Çine İlçe Emniyet Müdürü olarak ilçedeki yeni görevine başladı.

İsmet Şimşek; Denizli'de dünyaya gelen İsmet Şimşek, 6 yıl Söke'de müdür yardımcılığı ve bir yıl Aydın Toplum Destekli Polis Şube Müdürü olmak üzere 7 yıldır Aydın'da görev yaptı, evli ve iki çocuk babası.

Aynı zamanda, Çine’den Buharkent’e 14 ay önce atanan İlçe Emniyet Amiri Ali Rıdvan Onat tekrar Çine İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı olarak atandı. Eşkişehir’de dünyaya gelen Ali Ridvan Onat, ilkokul, ortaokul ve liseyi memleketinde tamamladı. Sırasıyla Balıkesir, Malatya ve Aydın’ın ilçelerinde görev yapan Ridvan, evli ve iki kız babası.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472