banner488

Hayırsever iş insanlarından Çine Devlet Hastanesi'ne tıbbı cihaz bağışı

Hayırsever iş insanlarından Çine Devlet Hastanesi'ne tıbbı cihaz bağışı
banner269

Çine’de hayırsever iş insanları Devlet Hastanesi’ne 2 adet yüksek akımlı oksijen cihazı ve 1 adet ventilatör cihazı olmak üzere tıbbi cihaz bağışladı.

Kovid-19 ile mücadele kapsamında desteğini her zaman esirgemeyen hayırsever iş insanları tarafından Çine Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastalar için EYSİM Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir tarafından 2 adet yüksek akımlı oksijen ve Esan Eczacıbaşı Endüstriyel Hammaddeler San. ve Tic. A.Ş. Çine Tesis Müdürü Hasan Ahmet Uzunoğlu tarafından 1 adet ventilatör cihazını bağışlandı. Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz, hayırsever EYSİM Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir ile Esan Eczacıbaşı Endüstriyel Hammaddeler San. ve Tic. A.Ş. temsilcisi Ahmet Uzunoğlu'nu Çine Devlet Hastanesi'nde ağırladı. Müdür Açıkgöz, bağışçılara sağlık sektörüne yapmış oldukları hizmetlerden dolayı minnettar olduklarını ifade ederken teşekkür plaketi sundu. Gerçekleştirilen törene Çine İlçe Sağlık Müdürü Ensar Uygun ve Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Zafer Alkaya'da katıldı.

EYSİM Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, "Beklenmedik bir şekilde gelişen korona salgını tüm dünyayı ağır şekilde etkiledi. Ülkemizde devlet geleneği olarak ne kadar güçlü olduğunu tüm dünyaya sergiledi. ABD ve İngiltere'nin rezil olduğu dönemde Türkiye geleneksel devlet yapısının gücünü bir kez daha tüm dünyaya göstermiş oldu. Bu tip cihazlarda gerekli güç ve yeterliliğe sahip bir devletimiz var. Bizde iş adamları olarak çorbada tuzumuz olsun, böyle zor bir dönemde halkımızın, devletimizin ve milletimizin yanında olduğumuzu göstermek için ufak da olsa bir destek sunmak istedik" ifadelerini kullandı.

Esan Eczacıbaşı Endüstriyel Hammaddeler San. ve Tic. A.Ş. Çine Tesis Müdürü Ahmet Uzunoğlu ise, "Çalıştığımız bölgeye, insanımıza destek sağlayabilmek, bir tane dahi canı kurtarabilme çabası bizim için çok değerli bir şey. Şirketimin yüzü olarak temsilen burada bulunuyorum. Bu tip şeylerde her zaman elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Böyle bir şirkette çalışmaktan gurur duyuyorum" şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472