banner488

Gökhan Uzunova’ya Yemin Töreni Düzenlendi

Gökhan Uzunova’ya Yemin Töreni Düzenlendi
banner269

Çine Halk Kütüphanesi aday memurluğunu başarıyla tamamlayan şehit yakını Gökhan Uzunova düzenlenen yemin töreninin ardından asli memurluğa atandı.

Halk Kütüphanesi Şükran Güngör Tiyatro Salonu'nda düzenlenen törene, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Kenan Çiftçi, Halk Kütüphanesi Müdürü Şenay Hızır, Naciye Çoban, Halil Yıldız, Selahattin Uslu, Gökhan Uzunova ve eşi Gamze Uzunova, çocukları Fikret Berke, Zeynep Eylül ve Berat Uzunova , annesi Tennur Uzunova ve kardeşi Berna Uzunova katıldı.

Yaklaşık 2 yıl önce Şehit ve Gazi Yakını İstihdamı kapsamında, Çine Halk Kütüphanesi’nde göreve başlayan Uzunova, temel ve hazırlayıcı eğitim ve staj süresini tamamlayarak asaleten devlet memurluğuna atanmaya hak kazandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan tören Halk Kütüphanesi Müdürü Şenay Hızır eşliğinde, Gökhan Uzunova Türk bayrağı üzerine el koyarak yemin etti. Çine Halk Kütüphanesi ve Berna Uzunova’nın katkılarıyla Gökhan Uzunova’ya aile tablosu hediye edilerek hayırlı olsun dilekleri iletildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472