banner488

Gençlik Merkezi Gençleri Spor Alanlarını Yeniliyor

Gençlik Merkezi eğitim kurumlarında gerçekleştirdiği iyileştirme ve yenileme çalışmaları okul bahçelerinde devam ediyor.

Gençlik Merkezi Gençleri Spor Alanlarını Yeniliyor
banner496
 Aydın Gençlik Merkezi, okul içinde var olan eksikleri bir bir tamamlarken şimdi de eğitimi aksatmayacak biçimde çevre düzenlemesi çalışmaları ile oyun alanlarının boyanması, basketbol potaları ve voleybol saha çizim çalışması yaptı. Okullar da eş zamanlı başlattığı tadilat çalışmalarında okulların fiziki koşullarında gözle görülür iyileşme sağlayan Aydın Gençlik Merkezi, okulların dış çevresinde bulunan oyun alanlarının renkli çizimlerini gerçekleştirdi.

Futbol Sahası Yeniden Yapılandırıldı

Okulların dış çevre düzenlemesinin yanı sıra eskiyen ve tahribata uğrayan futbol sahası ile çocukların oynayacağı alanları onararak yeni oyun alanları yapıldı. Eğitim-öğretim dönemi içerisinde tüm okullardaki gençlerin spor aktivitelerinden mahrum kalmamalarını sağlayan Aydın Gençlik Merkezi yetkilisi, “Pazartesi günü okulların tatil olmasından dolayı Aydın Umurlu Kocagür Ortaokulundaki futbol, basketbol ve voleybol saha çizimlerini yaptık. Aynı zamanda geleneksel oyunlarımızdan seksek, köşe kapmaca oyun alanlarını da çizerek gençlerimize eski ile yeni arasında köprü olmaya çalıştık” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2015, 10:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472