banner488

Galericiler sitesi için kuralar çekildi

Galericiler sitesi için kuralar çekildi
banner496

Çine Oto Galericileri Kooperatifi Yönetim Kurulu ve üyeler, Galericiler Sitesinde dükkan sahiplerinin belirlendiği kura çekilişinde bir araya geldi.

Çine Noterinin gözetimin de 25 adet dükkanın kura çekimi yapıldı. Çine Oto Galericiler Sitesinde hak sahibi esnaf yapılan kura çekimi ile hangi dükkanın kendisine ait olduğunu öğrenmiş oldu. Geçtiğimiz ay Çine Oto Galericiler Sitesi üçüncü Genel Kurulu Çine Ziraat Odası Hal Tesislerinde gerçekleştirmişlerdi. Son aşamaya gelen dükkanlar kura ile sahipleri belirlendi.

Çine’ye ve esnafa yakışır bir site kurdukları için mutlu olduklarını belirten Çine Oto Galericiler Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Kocabıyık, “Giriş çıkışlarında ve ilçenin farklı bölgelerinde dağınık halde bulunan oto galerileri Adan Menderes Bulvarı üzerinde Çine Oto Galericiler Sitesi’nde hizmet verecek. Çinemize ve esnafımıza yakışır bir site, tüm üyelerimizle mutluyuz. Satışı yapan esnafımız daha rahat bir ortamda satış yapabilecek. Müşterileri ise araç alımında alternatifleri değerlendirerek kolay seçim yapabilecekler. Bu site önümüzdeki 50 yıllık, 100 yıllık dönemde ihtiyaca karşılık verecek şekilde planlandı. Üyelerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Esnafımıza bol kazançlar diliyorum “ dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Bayram
Bayram - 3 yıl Önce

Bankamatik ve noter de hizmet vermeli. İçine Expertiz ve mescit de konmalı. Kafeterya da açılmalı ki güzel bir hal alsın

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472