banner488

Forum Aydın’da Sömestr Tatili Bir Başka

Forum Aydın, sömestr tatili süresince 7’den 70’e hem gençlere hem de her zaman genç kalacaklara yönelik birbirinden renkli etkinliklere imza atıcak.

Forum Aydın’da Sömestr Tatili Bir Başka
banner496
 Forum Aydın, sömestr tatili süresince 7’den 70’e hem gençlere hem de her zaman genç kalacaklara yönelik birbirinden renkli etkinliklere imza atıcak. Kukla gösterileri, simülatörler ve akıl oyunları ile eğlenceli saatler geçirecek ziyaretçiler, sosyal medya hesapları üzerinden de hediyeler kazanma fırsatı yakalayacak.

Aydın ve çevre illerde yaşayanların alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, Kahraman Tazeoğlu ile başlayan sömestr etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Sömestr boyunca her hafta sonu Başak Koleji, Montessori Çocuk Akademisi ve Türk Beyin Takımı ortaklığında düzenlenen Akıl Oyunları’nda 5 yaş ve üzeri çocuklar, pratik ve yaratıcı düşünme biçimlerini geliştirirken hem eğlenecekler hem de öğrenecekler.

Forum Aydın’da sömestr tatilini eğlenerek geçirmek için hayata geçen bir başka etkinlik ise Gezici Kukla Gösterileri. Her Çarşamba ve Cuma günü Forum Aydın sokak ve meydanlarında dolaşacak Gezici Kukla Ekibi, gösterileri ile her yaştan çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatacak.

Power FM Simülatörü Heyecan Dolu Bir Macera

25 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında Forum Aydın’a kurulacak olan Power FM simülatörü 7’den 70’e hem gençleri, hem de her zaman genç kalacak yetişkinleri heyecan dolu bir maceraya davet ediyor. Yağmur ormanlarından okyanusun derinliklerine, 5 boyutlu gerçek efektlerin ziyaretçilerle buluşacağı bu simülatörü deneyenler eşsiz bir deneyim yaşayacak.

Sürpriz Hediyeler

Sömestr tatili boyunca Forum Aydın’da yer alan etkinlikleri sosyal medya hesapları üzerinden takip eden ziyaretçileri sürpriz hediyeler bekliyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472