banner480

Feride Raşit Kalkan'da aşure etkinliği

Muharrem ayı dolayısıyla aşure etkinliği tertipleyen Çine Feride Raşit Kalkan Ortaokul Aile Birliği yaklaşık bin kişiye aşure dağıttı.

Feride Raşit Kalkan'da aşure etkinliği
banner269
 Feride Raşit Kalkan Ortaokul Aile Birliği Başkanı Servet Akpınar, Başkan Yardımcısı Belgin Özcan, üyeler Semra Eroğlu, Kadriye Hoş ve Şevket Alkan’ın okul bahçesinde düzenlemiş olduğu aşure etkinliğine Çine Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, Çine Milli Eğitim Şube Müdürü Yeter Ortan, Feride Raşit Kalkan Ortaokulu Müdürü Arif Canoğlu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Geleneksel olarak yapılan aşure ikramını bu sene Okul Aile Birliği tarafından düzenlendiğini belirten Başkanı Servet Akpınar “Muharrem ayı dolayısıyla öğrencilerimiz tarafından bilinmesi ve kardeşliğin pekiştirilmesi adına tüm öğrenci, öğretmen ve bizi kırmayarak davetimize katılan misafirlerimize aşure ikramında bulunmak istedik. Bu etkinliğin yapılmasında emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ederim. Feride Raşit Kalkan Ortaokul Aile Birliği olarak okul ve öğrenciler için gereken bütün etkinlikleri elimizden geldiğince yapmaya çalışacağız” şeklinde ifade etti. 



























Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2015, 13:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472