banner488

Fadime Atabay’ı Sevenleri Dualarla Uğurladı

Fadime Atabay’ı Sevenleri Dualarla Uğurladı
banner269
 Eşi Ahmet Atabay’ı kaybeden Fadime Atabay’ın kalbi eşinin acısına 6 gün dayanabildi. Anne Atabay bugün gözyaşları içerisinde sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Önceki akşam Hastaneye kaldırılan 74 yaşındaki Fadime Atabay eşinin ölümünün üzerinden bir hafta geçmeden hayatını kaybetti. Aydın Çine ilçesinde yaşayan ve 6 gün önce hayatını kaybeden 104 yaşındaki Ahmet Atabay’ın hayat arkadaşı Fadime Atabay sabah saatlerinde aniden fenalaşarak hayatını kaybetti. Fadime Atabay’ın 6 gün önce eşini kaybettikten sonra büyük üzüntü yaşadığı öğrenildi.

Fadime Atabay için Sarıoğlu Camisi’nde ikindi namazına müteakip cenaze töreni düzenlenerek Bölüntü Mahalle Mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Ak Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Selahattin Çetindoğan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, avukatlar, mahalle muhtarları olmak üzere dostları ve sevenleri katıldı.





Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2018, 23:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472