banner488

EYSİM’de işçi ve iş veren dayanışması

EYSİM’de işçi ve iş veren dayanışması
banner496

Öz Maden-İş Sendikası Çine'de faaliyet gösteren sektörün önde gelen kuruluşlarından EYSİM Mineral Madencilik'te çalışan işçilere ızgara köfte ikramında bulundu.

Öz Maden-İş Sendikası Çine'de faaliyet gösteren sektörün önde gelen kuruluşlarından EYSİM Mineral Madencilik'te çalışan işçilere ızgara köfte ikram etti. Etkinliğe, EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, Öz Maden-İş Sendikası Genel Başkanı Fahrettin Kütükçü, Öz Maden-İş Sendikası Aydın Bölge Temsilcisi Engin Asar ve Öz Maden-İş Sendikası Aydın Bölge Temsilci Yardımcısı Volkan Karasulu'da katıldı

Amaçlarının işçi ve iş veren dayanışmasını pekiştirmek olduğunu söyleyen Öz Maden-İş Sendikası Genel Başkanı Fahrettin Kütükçü, , "EYSİM'de üçüncü dönemimizi yaşıyoruz. İş verenin rakibi değil, sosyal ortağı ve dostuyuz. Hem işçi hemde iş vereni korumak zorundayız. Bizim için önemli olan o iş yerinin ayakta kalması. İstihdam arttıkça ekonomiye katkı sağladığı gibi bizim gibi sendikaların burada bulundukça o işyerine aidiyet duygusu ile işçilerimizi bilgilendirmeye çalışıyoruz. Çine'de çok yerde sendika yok. Biz işyerlerinde örgütlenmek istiyoruz. İş verenler bizden çekinmesin. Sendika iş yerine zarar mı veriyor, olmazsa olmaz bir unsur mu üstlenmiş bunun araştırılması lazım. Bizim gayemiz işyerlerine sahip çıkıp işçilerin ekonomik yönden refah seviyelerini artırmak. Amacımız sosyal sendikacılık. EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, işçisine sahip çıkan bir yönetici kendisine çok teşekkür ediyor ve minnettar olduğumuzu ifade etmek istiyoruz" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472