banner488

EYSİM’de, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

EYSİM’de, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı
banner496
EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, tüm kadınların Kadınlar Günü'nü kutladı.

EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şirketinde çalışan kadınlara karanfil vererek, tüm kadınların Kadınlar Günü'nü kutladı. Demir, kadın personeli ile sohbet ederek, istek, dilek ve şikayetlerini dinledi. Demir’in her zaman olduğu gibi çalışanlarına önem verdiğini düşünen Eysim personeli, Muhammet Demir’in bu davranışından mutlu olurken, memnuniyetlerini ve teşekkürlerini dile getirdiler. Eysim çalışanları ayrıca Çine Kapalı Pazar Yeri'nde kurmuş oldukları stantta 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısı ile kadınlara karanfil dağıttı.

Kadınların huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşları olduğunu belirten EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, "Firmamızda başarı ve özveri ile çalışarak ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayan kadınlarımıza minnettarız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.




































Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472