banner480

EYSİM Maden’den Spora Destek

EYSİM Maden’den Spora Destek
banner269

EYSİM Mineral Madencilik'in Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, Çine Madranspor ve Aydın Büyükşehir Belediyespor oyuncularına maç sonrası yemek ikramında bulunda.

EYSİM Mineral Madencilik'in Yönetim Kurulu Başkanı ve Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammet Demir, hafta sonu Çine Yüksel Yalova Stadında oynanan Aydın Büyükşehir Belediyespor ile Çine Madranspor arasındaki karşılaşma sonrası her iki futbol camiasının yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcularına yemek ikramında bulundu. Maçıda tribünden izleyen hayırsever iş adamı Muhammet Demir ayrıca maç öncesi kahvaltı ikramında bulunduğu Çine Madransporlu futbolculara galibiyet primi de açıklamıştı. Her iki futbol camiasının önde gelen yetkilileri iş adamı Demir'i spora vermiş olduğu maddi ve manevi desteğinden ötürü takdir ve teşekkür etti.

Transfer döneminde Çine Madranspor'un bir yıldız oyuncusunun da transfer ücretlerini üstlenen EYSİM Mineral Madencilik'in Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, "Spora ve sporcuya desteklerimiz devam edecek. Spor gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutan ve insanın zinde bir yaşam sürmesini sağlayan en önemli faktör ve ayrıca bir çok insanın eğlencesi olmakla birlikte sporcunun evine ekmek götürdüğü de bir meslek. Atamız Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi Bütün millet ve memleket evlatlarını sportmen yapabilmek için sarfedilen çalışmanın ehemmiyet ve kudsiyeti aynı derecede kıymetli ve mühimdir. Bizde elimizden geldiğince spora ve sporcuya destek olmaya, maddi ve manevi hizmet vermek için uğraş veriyoruz" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472