banner488

EYSİM Madencilikte ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ Etkinliği

EYSİM Madencilikte ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ Etkinliği
banner496

EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, tüm kadınların Kadınlar Günü'nü kutladı.

EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şirketinde çalışan kadınlara çiçek vererek, tüm kadınların Kadınlar Günü'nü kutladı. Demir, kadın personeli ile sohbet ederek, istek, dilek ve şikayetlerini dinledi. Demir’in her zaman olduğu gibi çalışanlarına önem verdiğini düşünen Eysim personeli, Muhammet Demir’in bu davranışından mutlu olurken, memnuniyetlerini ve teşekkürlerini dile getirdiler.

Kadınların huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşları olduğunu belirten EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, "Firmamızda başarı ve özveri ile çalışarak ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayan kadınlarımıza minnettarız. Aslında bugünü kutlamanın ötesinde, bence bugünün anlamını anlamak lazım yoksa kuru kuruya gün kutlamak ile olmuyor. Dolasıyla günün anlamının farkına varmadıktan sonra senede bir gün, birer çiçek ile avutmak olmuyor. Yılın her gününde kadınların değerini bilmek bugünün anlamını veyahut kadınların varlık sebeplerinin anlamını bilmek lazım. Kadın annedir, kadın kardeştir, kadın iş arkadaşıdır. Beraber çalışıyoruz, kadınların hayatın parçası olduğunu, "erkek-kadın" diye bir ayrımın söz konusu olmamalı. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472