banner480

EYSİM Maden, Kınalı Kuzuları Ağırladı

EYSİM Maden, Kınalı Kuzuları Ağırladı
banner269

EYSİM Maden şirketi, vatani görevini yapacak er adayları için asker uğurlama programı düzenleyerek kınalı kuzuları peygamber ocağına gönderdi.

EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, asker adayları için Çine Kervan Köfteci’de program düzenleyerek, kınalı kuzuları peygamber ocağına gönderdi. Kınalı kuzuları ile bir araya gelerek, onlarla muhabbet eden Muhammet Demir, “Gençlerimizi askere uğurluyoruz, Yakında Türkiye’nin dört bir yanındaki birliklerine teslim olacaksınız. Vatana ve millete karşı kutsal görevlerinizi yerine getirmek için gidiyorsunuz. Her biriniz bir birinden değerli pırıl pırıl gençlerimizsiniz. Öncelikle şansınız ve bahtınız açık olsun. Allah'ın izniyle sağlıklı gideceksiniz, sağlıklı döneceksiniz. Bu vatana alınlarınız açık hizmet edeceksiniz,  yolunuz açık olsun. Allah sizi her türlü kazadan, beladan korusun, şimdiden hayırlı teskereler diliyorum” dedi. Demir, gençlere hediye takdim etti.

EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, Ülkü Ocakları Başkanı Engin Asar ve şirket personeli asker adaylarıyla hatıra fotoğrafı çekildi.










Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2018, 09:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472