banner488

Eysim, Ege YİİT ödülüyle onurlandırıldı

Eysim, Ege YİİT ödülüyle onurlandırıldı
banner496

Ege Yatırım İhracat İnovasyon Teknoloji (EGE YİİT) Ödül Töreni’nde ülkesine, kente ve faaliyet gösterdiği sektöre damga vuran EYSİM Mineral Madencilik ödülüyle onurlandırıldı.

Türkiye’nin en eski gazetesi olan Yeni Asır Gazetesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Ege Yatırım İhracat İnovasyon Teknoloji (EGE YİİT) Ödül Töreni’nde ülkesine, kente ve faaliyet gösterdiği sektöre damga vuran kurum, kuruluş ve isimler plaketle ödüllendirildi. Ödüle layık görülen EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir Çine’nin gurur kaynağı oldu.

Bu yıl ikinci kez düzenlenen Ege Yatırım İhracat İnovasyon Teknoloji (EGE YİİT) Ödül Töreni'nde sektöründe başarılı iş insanları, şirket ve kuruluşları ödül töreni geçtiğimiz gün gerçekleşti. Çine’de gerçekleştirmiş olduğu yatırımlar ve toplum yararına yapmış olduğu yardımlar ile saygınlığını her geçen gün artıran sevilen iş insanı Muhammet Demir, “Türkiyemiz, vatanımız ve yaşadığımız kutsal topraklar için var gücümüzle çalışıyoruz. Daha fazla istihdam ile milletimize hizmet kapsamında yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2022, 20:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472