banner480

EYSİM, Çocuk Bayramını Öğrencilerle Kutladı

EYSİM, Çocuk Bayramını Öğrencilerle Kutladı
banner269
Eysim Mineral Madencilik Şirketi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı geleceğin umudu çocuklara ağaç, doğa ve toprak sevgisi aşılamak için fidan dikimi etkinliği düzenlendi.

Eysim Mineral Madencilik Şirketi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi Çine İlk Tercih Etüt Merkezi öğrencilerini misafir etti. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 96. Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde her yaştan çocuğun katıldığı etkinlikte şirket bahçesine 96 adet Mavi Selvi fidesi dikildi. Çocuklar doğa ve toprak ile iç içe kendi elleriyle fideleri diktiler, sonrasında can suyunu verdiler.

Türkiye'de yeni nesillerin doğanın ve yeşilin kıymetini bileceğini söyleyen Eysim Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, “Doğanın kanunu olan ağaçlar hepimizin yaşam kaynağıdır. Biz de yeni nesiller olarak bunu devam ettirmek adına çok güzel bir günde toplandık. Ulusal bilincimizi geliştirmek, doğaya ve çevreye duyarlı bir nesil yetiştirmek için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 96. Yıldönümü kutlamaları dolasıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Umuyorum ki bu tür etkinlikler her geçen gün çoğalacak ve yeni neslimiz doğanın kıymetini daha iyi bilecektir. Yakın zamanda Türkiye’miz, ağaçlandırma konusunda Dünya’nın önde gelen ülkelerin başında gelecektir. Etkinliğimize katılarak bizleri onurlandıran öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde ifade etti.

Eysim Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir ve personeli ağaç dikimi etkinliğinden ardından çocukların yorgunluklarını mangal keyfi ile giderdiler. Son olarak da tüm öğrencilere EYSİM Madencilik firma logolu reflektörlü yelek hediye ettiler.

















Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472