banner488

Evlerine giremeyen vatandaşların yardımına Büyükşehir koştu

Evlerine giremeyen vatandaşların yardımına Büyükşehir koştu
banner496

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri deprem nedeniyle evlerine giremeyen vatandaşların yardımına koştu.

Dün saat 14.51'de Ege Denizi'nde meydana gelen ve Aydın'da da şiddetli bir şekilde hissedilen deprem sonrası Büyükşehir ekipleri teyakkuza geçti. Büyükşehir ekipleri İzmir'deki depremzedelerin yardımına koşarken, Aydın'da depremden etkilenen ilçelere de yardım ulaştırmaya devam ediyor. Söke ve Kuşadası ilçesinde evleri hasar gören ve deprem korkusu ile evlerine giremeyen vatandaşların yardımına Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri koştu. İzmir'de meydana gelen depremin yaralarını sarmak için Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait 10 araç ile 50 kişilik ekip yola çıktı. Ekipler İzmir'deki depremzedelere kumanya, maske ve dezenfektan gibi ihtiyaç malzemesi dağıtacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçoğlu, “Depremden etkilenen bölgelere kumanya, su, maske ve dezenfektan ulaştırmak üzere 10 aracımız ve 50 kişilik ekibimiz yola çıkmıştır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum” dedi.

Depremden etkilenen vatandaşlar Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin yardımlarından dolayı Başkan Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472