banner488

Evi Yanan Yaşlı Kadına yardım eli

Evi Yanan Yaşlı Kadına yardım eli
banner496

Çine’de geçtiğimiz hafta Yeni Mahallede evi yanan Şehnaz Erten'in yardımına Çineli hayırsever işadamı umut oldu.

Geçtiğimiz hafta Yeni Mahallede ikamet eden 76 yaşındaki Şehnaz Erten'in evinde yangın çıktı. Çıkan yangın sonucu mağdur olan Şehnaz Erten’a Çine’de ikamet etmeyen fakat Çineli olan hayırsever işadamı tarafından yardım eli uzatıldı. Yangını basından öğrenen işadamı Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir’i arayarak Şehnaz Erten’in tüm masraflarını karşılamak istediğini ve isminin açıklanmasını istemediğini dile getirdi. Bunu üzerine Başkan Demir, Erten’in evinde tadilatlara başlatarak bir an önce evin oturulur hale gelmesi için tüm ihtiyaçları karşılamak için kolları sıvadı.

Yardımsever işadamına teşekkürleri ileten Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir, “Yeni mahallede evi yanan Şehnaz ninenin evinin tüm masraflarını karşılayacağım ama adımın duyulmasını istemiyorum diye beni arayıp gerekli ne varsa takip etmemi rica eden Çine’de yaşamasa da Çine’ ye her daim faydası olan işadamı dostuma, güzel insan Allah senden razı olsun. Emeği geçen boyacı, sıvacı, elektrikçi, pimapenci , marangoz arkadaşlardan da Allah razı olsun” dedi.

Evi tamamıyla yanan ve eşyaları kullanılmaz hale gelen mağdur Şehnaz Erten evini tadilat eden hayırsever işadamına ve Başkan Mehmet Demir başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472