banner488

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif’ten Öğrencilere Burs

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif’ten Öğrencilere Burs
banner269

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kredi Kooperatifi 2017-2018 eğitim öğretim yılında yüksek okul ve üniversitede okumakta olan kooperatif ortaklarının çocuklarına burs verecek.

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Celal Özden, 2017-2018 öğretim yılında yüksek okul ve üniversitede eğitim öğretimine devam eden ortaklarının öğrencilerine ayda 100’er lira olmak üzere 9 ay süreyle burs vereceklerini söyledi. Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kredi Kooperatif Yönetimi adına açıklama yapan Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, “İhtiyaç sahibi ortaklarımızın üniversite ya da yüksekokulda okuyan çocuklarına burs kararı aldık. Eğitime ve ortaklarımıza destek için aldığımız bu karar inşallah gençlerimize fayda sağlar ve ülkemiz ve milletimizin geleceği için iyi bireyler yetiştirme de bir nebze de olsa bizimde payımız olur. Kararı alan yönetimimize teşekkür ediyorum. Burstan faydalanmak isteyen ihtiyaç sahibi ortaklarımız çocuklarının öğrenci belgesi ve Halk Bankası Çine Şubesi hesap numarasıyla kooperatife gelerek müracaatlarını gerçekleştirebilirler” dedi.

Borç Yapılandırma

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ortaklarının borç yapılandırma fırsatından yararlanabileceklerini söyleyen Başkan Özden, “Borç yapılandırması yapmayan ortaklarımız fırsatı kaçırmış değil. Son müracaatlar 29 Eylül 2018 tarihine kadar, ortaklarımız yapılandırmadan faydalanmak için son günü beklemesinler” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2017, 22:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472