banner488

Esnaf Kefalet Bölge Birliği Toplantısı Çine’de yapıldı

Esnaf Kefalet Bölge Birliği Toplantısı Çine’de yapıldı
banner496

SS. 3. Bölge Muğla-Aydın illeri Esnaf Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliğinin aylık toplantısı Çine Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifinin ev sahipliğinde Çine’de yapıldı.

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Aydın Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kredi Kooperatifleri Bölge Birliği Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Aydın Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kredi Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç'ın başkanlığında toplanan kurulda esnafların sorunları masaya yatırıldı.

Bölge Birliği toplantısına ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını söyleyen Aydın Muğla İlleri Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, “Bizi kırmayarak bu toplantıyı burada düzenledikleri için başta başkanım Necip Saraç olmak üzere yönetim kurulundaki diğer başkan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bizleri onurlandırdılar. Toplantımızda esnafımızın sorunlarını görüştük. Esnafımızın sorunlarını bir üst makama iletmek üzere Necip Başkanımıza bildirdik. Necip başkanımızda esnafımız sorunlarını hükümetimize, TESKOMB’a gerekli bilgileri iletecek. Toplantımızın Çine esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Aydın – Muğla İlleri Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç, “Celal başkanımız Çine esnafının dertlerini rapor halinde bize sundular. Aydın-Muğla Bölge Birliği olarak aldığımız bu sorunları Ankara’ya ileteceğiz. Çine Kooperatifimiz seçkin ekibiyle birlikte plasmanı Çine’den fazla olan bir kooperatif. Kendilerine özverili çalışmalarından dolayı başarılılar diliyor ve devam etmesini istiyorum. Esnafımızın da işlerinin iyi olmasını diliyorum. İnşallah bu hastalığı da aşarız. Esnafımız rahatlar. Amacımız budur. Esnafımız mutlu ise biz de mutluyuz. Türkiye mutlu ise biz de mutluyuz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472