banner480

Emre Özbay’dan Ahde Vefa Ziyareti

Emre Özbay’dan Ahde Vefa Ziyareti
banner269
Ülkü Ocağı Aydın İl Başkanı Emre Özbay, Ülkü Ocakları Çine İlçe Başkanlığına ziyarette bulundu. Özbay, Ülkü Ocaklarının ana unsurlarından bir tanesi ahde vefa olduğunu söyledi.

Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Emre Özbay, Ülkü Ocağı Çine İlçe Başkanı Engin Asar’ı ziyarette bulundu. Ülkü Ocakları İl Başkanı Özbay, ziyaretlerinin bir ahde vefa olduğunu ifade ederek, Ülkü Ocakları’na cefakar bir şekilde emek veren Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Engin Asar’a, Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakıf Genel Başkanı Olcay Kılavuz'dan ismine özel onur plaketi ile Alparslan Türkeş’i anma etkinlikleri çerçevesinde Orta Asya'dan getirilen kalpak hediye edilirken, ayrıca MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'den ise merhum MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş doğumunun 100. Yıl Hatırası olarak yaptırılan hatıra parayı takdim etti.

“Bu ülkenin bu dinin ülkücülere ihtiyacı var”

Ülkücüler nerede olursa olsun dik duruşları ile bilindiğini söyleyen Başkan Özbay, “Bugün 04 Ocak yani ülkücüler olarak verdiğimiz ilk şehidimiz Ruhi Kılıçkıran'ın şehitlik yıl dönümü. Ülkü Ocakları bu ülkenin, Türk-İslam Birliğinin sigortasıdır. Bu ülkenin 57. alayları bizleriz. Bir köşede iki kişi kavga etse kesin ülkücüdür derler ama şu meydanda PKK'lılar bir eylem yapsa, gözleri ülkücüleri arar. Bizler, vatanımıza, diminize sahip çıkan bir ocağız. Ülkücüler, nerede olursa olsun dik duruşları ile bilinir. Hayatımızın yer yerinde davranışlarımıza yemek yiyişimize kadar çok dikkatli davranmak zorundayız. Her zaman eleştirilen ve değerlendirilen ve tanınan insanlarız. Peygamberimiz Hz. Muhammet buyurmuş ki; iki kişi yola çıkarsanız biriniz baş olsun. Ölürseniz şehit olursunuz. Burada teşkilatlanmış kitle ile teşkilatlanmamış kitleyi tarif etmektedir. Bu ülkenin bu dinin ülkücülere ihtiyacı var. Teşkilatımıza, ocağımıza davamıza, vatanımıza, dinimize her daim sahip çıkmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

"Ahde vefa imandandır"

Gönderilen bu anlamlı plaket için duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Engin Asar, "Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sayın Olcay Kılavuz Bey'in şahsımı böylesine bir plaket layık gördüğü için minnettarım. Genel Başkanımızın ve liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin emanetini şahsıma ileten İl Ocak Başkanım Emre Özbay’a teşekkür ediyorum ahde vefa imandandır" dedi.









Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472