banner488

Eller Afrin’deki Mehmetçik İçin Duaya Açıldı

Eller Afrin’deki Mehmetçik İçin Duaya Açıldı
banner496
Çine Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı tarafından Afrin’de kahramanca mücadele eden Mehmetçik için Kur'an-ı Kerim tilaveti okunup, dua edildi.

Türk Askerinin Suriye’nin Afrin kentine düzenlediği Zeytin Dalı Operasyonu sonrasında Ülkücüler harekete geçti. Çine Ülkü Ocakları Başkanı Engin Asar, önderliğinde ki ülkücüler, Türk Ordusunun muzaffer olması için Kur'an-ı Kerim tilaveti okunduktan sonra, Mehmetçik için dua etti.

Soğancılar Cami İmam Hatibi Mehmet Kuşaksız ve Merdin Cami İmam Hatibi Recep Akgül Kur'an-ı Kerim tilaveti okunup, dua edilen programa Milliyetçi Hareket Partisi Çine İlçe Teşkilat Başkanı Kazım Oluç ve yönetim kurulu üyeleri, ülkücüler katıldı. Yapılan bu önemli faaliyete katılım sağlayan Çine ülkücülere ve MHP İlçe Başkanlığına teşekkür eden Ülkü Ocakları İl Başkanı Engin Asar, “Ülkücüler olarak Mehmetçiğe olan desteğimiz her zaman sürecektir. Hainler şunu iyi bilmelidir ki, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kast eden her kim olursa olsun kahraman Türk Ordusu’nu her zaman karşılarında bulacaktır. Dualarımız Mehmetçiğimiz içindir. Cenab-ı Allah kahraman askerimizi korusun” dedi.














Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472