banner488

Dört mevsimi bir arada yaşadılar

Doğa Yürüyüş Sporlarında marka haline gelen Çine Kültür Derneği Doğa Yürüyüş Klübü 2015-2016 sezonu açılışını 4 Ekim Pazar günü yine Çine’de, yine Madran dağında başlattı.

Dört mevsimi bir arada yaşadılar
banner496
 Çine Kültür Derneği’nin organize ettiği, Pazar günü sabah saat 08.00’de Çine Kültür Derneği önünde toplanan doğaseverler, Alamut Yaylası, Güney-Hacıköseler Yaylası ve İbrahimkavağı Mahallesi ziyaret etti.

Düzenledikleri doğa yürüyüşlerinde dört mevsimi yaşama tadına vardıklarını vurgulayan Dernek Başkanı Mehmet Demir ; “Kent yaşamının hızlı koşuşturması, insan kalabalıkları, trafik keşmekeşi, kirli hava, hayat pahalılığı, işsizlik gibi günlük yaşamı çekilmez kılan sorunlar, kenti insanının, modern çağın hastalığı stresin pençesinden kaçıp kurtulmasını da zorlaştırıyor. Kış mevsiminin gelişiyle birlikte bu sorunlar yumağı adeta katlanarak çoğalırken, şehrin kapalı mekanları arasında sıkışıp kalmaktan kurtulmak isteyenler için Doğa Yürüyüşleri bulunmaz bir fırsat. Dağlarımızın olağanüstü güzelliği, bitki ve çiçek örtüsü, buzul gölleri, nehirleri, çıkılası zirveleri ve tüm yaban hayatı Doğa yürüyüşlerinin unutulmaz parçalarını oluşturuyor. Öyle anlar var ki, Doğa yürüyüşleri esnasında bir günde dört mevsimi yaşayarak, doğayı daha iyi tanımak mümkün olabilmekte... Yaşadığınız kentin el değmemiş yörelerini geziyor, küçük dağ köylerini, gizli cennetlerini keşfediyor, dağlarını, yaylalarını ve eski medeniyetlerden kalmış harabelerini dahi ziyaret etme ve görme imkânı bulabiliyorsunuz” dedi.

Başkan Demir, bir sonraki parkurun 8 Kasımda Yerkesik -Ala tepe-Ören olarak belirlediklerini ve tüm Çinelileri etkinlikleri beklediklerin belirtti.
















Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2015, 01:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472