banner480

Dinçer, Şehit Aileleri ve Gazilerle iftarda buluştu

Dinçer, Şehit Aileleri ve Gazilerle iftarda buluştu
banner269
Çine Belediyesi,  Çineli gazi ve şehit yakınlarına yönelik iftar programı düzenledi.  Programa katılan Başkan Enver Salih Dinçer, "Birlik ve beraberliğimizi bir arada tutmak adına canını feda eden tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz" dedi.

Mehmet Zengin’in yerinde düzenlenen iftar programına, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Belediye Başkan Yardımcıları Timuçin Karabulut ve Mehmet Yavaş, Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, Çine Müftüsü Feyyaz İdin, CHP Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, gazi ve şehit yakınları katıldı. Programda konukların masalarını tek tek ziyaret eden Başkan Enver Salih Dinçer, Ramazan ayını kutladı. İftarın ardından İlçe Müftüsü Feyyaz İdin Kur’an okuyarak, şehitler için dua etti.

Terörle kararlılıkla mücadele etmeye devam ediyoruz diyen Çine Kaymakamı Özkan Demir, “Kanları ve canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anmak istiyorum. Şehitlerimizin ruhları şad olsun. Uzun yıllar terörle mücadele ediyoruz, terörle kararlılıkla mücadele etmeye devam ediyoruz. Arkasında destek veren sayılı ülkelerde gelse, tek başımıza da kalsak, terörle mücadelemiz yine kararlılıkla devam edecek. Devletimiz ve milletimiz bu kararlılık içinde. İnşallah terörün hakkından elbirliği ve hep birlikte hakkından geleceğiz. Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazi ve şehitlerimizi tekrar rahmetle, minnetle ve şükranla anmak istiyorum. Hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

Türk Bayrağı altında kardeşçe yaşamaktan çok mutlu olduklarını belirten Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer,  “Bu günlere gelebildiysek, bağımsız bir Türkiye Cumhuriyeti şeklinde bugün burada özgürce iftarımızı yapabiliyorsak bunu, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehit ve gazilerimize borçluyuz. Biz ne yaparsak yapalım, onların bize bıraktığı ülke için borcumuzu ödeyemeyiz. Ancak bizim bugünkü birlikteliğimizin şehitlerimiz tarafından hissedildiğini ve mutlu olduklarına eminim. Biz Türkiye Cumhuriyeti’ni seven, ülkesi için taş üstüne taş koyan, ülkesine, polisine, ordusuna zarar vermeyen kim olursa olsun, Türk, Kürt, Alevi, Sünni, Çerkez, Laz hepsi ile Türk Bayrağı altında kardeşçe yaşamaktan çok mutluyuz. Ancak ülkemizi parçalamak ve bölmek isteyen iç veya dış şer odakları var. Bunları hepimiz biliyoruz. Bunlarında işlerinin hiç kolay olmadığını bilsinler. İşleri zor olduğu kadar onların haddine değildir ülkemizi parçalamak. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum, şeref verdiniz bizlere. Hepimiz sağlıkla, mutlulukla, hep beraber birlik ve dirlik içerisinde yaşamamı diliyorum” şeklinde konuştu.







Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2016, 01:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472