banner488

Dinçer, Maaşını İmamoğlu’nun Kampanyasına Bağışlayacak

Dinçer, Maaşını İmamoğlu’nun Kampanyasına Bağışlayacak
banner269

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından iptal edilen ve mazbatası geri alınan Ekrem İmamoğlu’na destek için basın açıklaması yaptı.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer; YSK tarafından iptal edilen seçimler ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’na destek için, Mayıs ayı maaşını İmamoğlu'nun seçim kampanyasına için bağışlayacağını açıkladı

Başkan Dinçer yaptığı basın açıklamada; “İstanbul seçim sonuçları ile ilgili YSK’nın verdiği karar bizleri derinden üzmüştür. Fakat demokrasinin temel taşı olan seçimin bu şekilde iptal edilmesi bizleri karamsarlığa düşürmeyecek, daha da kenetlendirecektir. Genel Merkezimizin açıkladığı gibi artık; “boykot yok seferberlik var”. Bizler 31 Mart seçimlerini hep beraber yaşadık ve geride bıraktık. Seçim döneminin maliyetinin ne kadar yüksek olduğunu en iyi bilenleriz. Bu sebeple ben şahsi olarak Mayıs ayında alacak olduğum maaşımı Sayın Ekrem İmamoğlu için başlatılan kampanyaya yatıracağım. Buradan tüm CHP’li Belediye Başkanları ile görev süresi dolan ve halen görevde bulunan Milletvekillerini kampanyaya davet ediyorum. Gün birlik günüdür. Bizler bu görevlere geldiysek Cumhuriyet Halk Partisi’nin bizlere verdiği güven sayesinde geldik. Ama yaşadığımız bu durum Cumhuriyet Halk Partisi’nin meselesi değildir artık. Bu mesele 80 milyonluk memleketimizin meselesi olmuştur.Türkiye’nin dört bir yanında başlayan değişim rüzgarının önünde artık kimse duramaz, “Her Şey Çok Güzel Olacak” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Helal başkanım
Helal başkanım - 5 yıl Önce

Kasap osman

Hediye TÜRKEŞ
Hediye TÜRKEŞ - 5 yıl Önce

Tebrikler başkanım " Her şey çooooook güzel olacak"

SIRADAKİ HABER

banner472