banner488

Dinçer Çineli esnaflarla YAPEX 2017'e katıldı

Dinçer Çineli esnaflarla YAPEX 2017'e katıldı
banner269
Antalya Expo Center’da düzenlenen 2017 Uluslararası Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’nı Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ziyaret etti.

Çine Esnaf Odasının organizasyonuyla fuara gelen Çineli Esnaflarla beraber fuar alanını gezen Başkan Dinçer; “Esnaf Odası Başkanımız Metin Uyar’a teşekkür ederim. Çineli esnaflarımızı bu tür fuarlara getiriyor. Esnaflarımızı sektöründe yeniliklerle buluşturuyor, üretim ve kalitenin arttırılmasında büyük katkısı olan bu fuarın çok büyük önemi var. Sektördeki son yeniliklerle tanışma fırsatı bulunan bu tür fuarları Belediye olarak da çok önemsiyoruz. Çünkü buralarda tanışılan her artı değer İlçemize katkı sağlayacaktır. Ayrıca bu fuara bu yıl Tarihi Kentler Birliği de destekliyor. Yapısal anlamda restore edilerek kent yaşamına kazandırılan hem de kentlere değer katan projelerinin tanıtımını burada gördük, Çine’mize uygulayabileceğimiz projelerinin notlarını aldık, bizim için de çok faydalı oldu” dedi.

Belediyelerin ve diğer kuruluşların stantlarını gezerek incelemede bulunan Başkan Dinçer fuara gelen Çineli misafirler ile fikir alış verişinde bulunduktan sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472