banner488

Dalgalan sen de şafaklar gibi!..

Çine İtalyan Köprüsü önüne, eni 6 boyu ise 9 metre olan devasa Türk Bayrağı dikildi.

Dalgalan sen de şafaklar gibi!..
banner496
Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in düşüncesi doğrultusunda Çine’nin girişine dikilen Türk Bayrağı ile Çine’ye gelen misafirler artık devasa ay-yıldızlı bayrağımızla karşılanacak.

30 metre uzunluğundaki direğin gönderine çekilerek bağlanan eni 6 boyu ise 9 metre olan devasa Türk Bayrağı, dün itibariyle Çine semalarında dalgalanmaya başladı.

Aynı noktada daha önce Çine eski Belediye Başkanı Osman Aydın tarafından dikilen fıskiyeli su Nakitbahis heykelleri 1 ay önce sökülmüş ve yerine yeni bir bayrak direğinin dikilme çalışmalarına başlanmıştı.

Dikilen bayrak direğinin Çine’ye gelenler için anlamlı bir karşılama olacağını belirten Çineli vatandaşlar, “Bu bayrak Türk Milleti’nin bağımsızlığını ifade etmesinin yanı sıra işgale uğramayan tek ilçe olan Çine’de yaşayan Çinelilerin bağımsızlık ve vatan aşkının da gönderdeki bayrağımızda olduğu gibi yüreklerde koskocaman olduğunu sembolize ediyor.” dediler.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2013, 21:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
serdaracun
serdaracun - 10 yıl Önce

Nihayet
Olmasi gerekende buydu

salih turnalıoğlu
salih turnalıoğlu - 10 yıl Önce

1966-1985 yillari arasinda çine de yaşamiş, cumhuriyet ve atatürk düşmanlarinin gazabına uğrayarak çine den gitmek zorunda birakilmiş eski bir çineli olarak gurur duydum.çok güzel olmuş tüm yurdumun daği taşi;türk bayraklari ile donatilmali, "ne mutlu türküm diyene" yazisi ile doldurulmali, yazinin üstü de atatürk resmi ile taçlandirilmalidir.yapanlara teşekkür ederim.
salih turnalioğlu /emekli millieğitim müdürü şefi-kuşadasi 0542 652 72 35

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472