banner488

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Çine’den geçti

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Çine’den geçti
banner496
52. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 8 etap ve son ayağı Marmaris- Selçuk etabında bisikletliler Çine’den geçti.

52. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 8. ve son ayağı olan Marmaris-Selçuk etabında yol güzergahında bisikletçilerin geçişleri Çineliler tarafından büyük ilgi ile karşılandı. Çine’den toplamda 13 lise ve ortaokul öğrencilerinden bine yakın öğrenci ellerinde bayraklarla bisikletçileri alkışladılar.  Çine’nin kendine has ürünlerini tanıtım yapmak için Çine Belediyesi tarafında Adnan Menderes Bulvarı üzerine pankartlar asıldı.

 “Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu” 52. Yılında bisiklet heyecanını İstanbul’dan başlayarak Selçuk’a taşıdı. Dünya’nın yegane kıtalararası etaplı bisiklet turuna katılarak profesyonel takım ve sporcuların üst düzey mücadelesi 24 Nisan Pazar günü İstanbul’da başladı. 8 gün boyunca İç Anadolu, Akdeniz ve Ege sahilleri boyunca ilerleyen turkuaz rekabet sporcuların 1 Mayıs Pazar günü görkemli bitiş noktasına ev sahipliği yapacak olan Selçuk etabı ile sona erdi. İzmir- Selçuk ilçesinde sona eren 52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda genel klasman birinciliğini İspanya'nın Caja Rural-Seguros RGA takımından Portekizli Jose Gonçalves kazandı.















Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2016, 10:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472